Transport GRATUIT pentru toate comenzile in valoare de peste 100 lei!  

Atzu Shop - creat pentru copilul din voi

Atzu Shop - creat pentru copilul din voi
Atzu este un brand de familie si, ca multe alte afaceri de genul acesta, poarta amprenta celor care au creat-o. E un nume ”altfel”, care vine tot dintr-o experienta personala, adica reprezinta numele baiatului nostru (Alexandru) auzit din gura unui prieten, care ii spunea Atzutzu (de la Alexutzu).

Atzu Shop este un business nascut din pasiune, din dorinta de a oferi si altora ceea ce ne doream noi pentru copii nostri. In urma cu aproape 10 ani, satui de petrecerile cu aceleasi tematici clasice si incercand sa oferim copiilor altceva decat ce oferea piata locala, am decis sa infiintam primul magazin online, urmat de magazinul fizic. Ca orice afacere la inceput de drum, am avut mai multe incercari pana cand am ajuns la momentul in care s-a conturat ideea de baza: un creator de evenimente ”altfel” pentru copii, in care sa folosim recuzita si materiale de buna calitate, sa promovam idei si concepte noi, curajoase. Am fost printre primii care au introdus aranjamentele de baloane in Cluj-Napoca, aducand experienta dobandita in urma cursurilor de perfectionare la am participat in Nicosia (Cipru).
 Magazinul deschis in Cluj a devenit, cu timpul, un reper pentru cei care doreau sa organizeze o petrecere sau pentru cei in cautarea unei idei de cadou. Aranjamentele de baloane create de Atzu au aparut la petreceri de copii, de adulti, la deschiderea unor magazine ca arcade, etc. Reactia clientilor ne-a dovedit ca eram pe drumul cel bun. 
In 2014, destinul ne-a purtat pasii spre alte melaguri si cum ne-am dat seama ca o afacere dezvoltata intr-o relatie atat de apropiata de clienti nu poate fi condusa de la distanta, am decis sa facem o pauza, urmand sa revenim cu noi idei. In timpul acestei pauze, am reusit sa vedem lucruri noi, idei noi, furnizori noi, am participat la cursuri de organizare evenimente in Italia si apoi in Romania. 
Din 2020, ne-am intors, cu idei si cu energie noua, si am deschis noul magazin online www.atzushop.ro . Despre noile noastre idei, va vom povesti in articolele urmatoare. 

Ramaneti pe receptie! 
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!