Transport GRATUIT pentru toate comenzile in valoare de peste 100 lei!  

Petrecere tematică cu note muzicale

În fiecare sezon rece organizăm petrecerea fiului meu, Alex. Petrecerea o organizam întotdeauna cu un bun prieten al lui. Anul trecut ne-am decis să ne inspirăm din note muzicale și diverse festivaluri de muzică. În sezonul rece  poți pune în practică, pentru copiii de 9-11 ani, o petrecere surpriză cu DJ, muzică bună, mult dans și cocktail-uri non alcoolice foarte colorate. Se spune că muzica se regăsește în fiecare persoană, că este elementul care poate ridica sau coborî un eveniment. Fiind organizată într-o zi de februarie geroasă am 'construit' o mini-discotecă, într-un spațiu de evenimente pentru copii.


Micii invitați au fost primiți in locație de către un Mim, care i-a facut pe parcursul unei ore să zâmbească, i-a condus într-o călătorie magică a petrecerilor tematice. În tot acest timp, DJ-ul s-a pregătit și distracția a început! Copiii au dansat și au cântat pe ritmurile lor preferate. Au accesorizat ținutei lor brățările luminoase. Iar surpriza cea mai mare a petrecerii a fost spectacolul susținut de Banto Brazil Dos Santos. Timp de o oră au învațat diverse mișcări de dans, au cântat și au strigat cât au putut ei de taaaareeee! Pentru accesorizarea petrecerii am folosit farfurii tematice Music Party, pahare și șervețele cu note muzicale, baloane, ghirlande luminoase și lumânări, mult confetti, Torturile au fost și ele pe măsura așteptărilor celor doi sărbătoriți. Din acest decor nu putea lipsi photo corner-ul, unde si-au creat amintiri.


Această temă poate fi pusă in scenă atăt pentru petrecerile organizate în interior cât și pentru cele organizate în exterior. Bannerul personalizat cu note muzicale și numele sărbătoritului poate să fie accesoriul care să-i întâmpine pe invitații tăi alături de un buchet mare de baloane cu heliu. Apoi, invită-i în zona principală, unde muzica va fi elementul principal, unde veți dansa și cânta împreună, așa cum doar prietenii știu să o facă. Masa poate fi accesorizată cu diverse cocktailuri pentru vârsta voastră și în diverse culori, cu pahare transparente sau cu note muzicale și farfurii tematice, dulciuri în formă de note muzicale sau gogoși cu ciocolata și vanilie.  Nu uita de șervețele pentru că veți avea nevoie de ele! Folosește confetti și diverse obiecte luminoase pentru a crea o atmosferă incendiară.



Și, cel mai important lucru, nu uita să te distrezi căt mai mult alături de prietenii tăi pentru a avea cea mai coool petrecere din oraș!

Andreia Has
Organizator evenimente
 

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!